2018, het jaar dat…..

Het is alweer eind december en 2019 komt nu wel heeel dichtbij. Wat vliegt de tijd toch snel en wat is er weer veel gebeurd! In deze blogpost neem ik jullie mee in mijn 2018! Een jaar vol leuke momenten en vooral veeeel foto’s.

Marrakech;

In februari ging ik samen met een vriendin naar Marrakech. Wat was dit een geweldige ervaring zeg! Een totaal andere cultuur, onwijs toffe spullen die op iedere hoek van de straat worden aangeboden, heerlijk eten en ga zo maar door. Dit was echt 1 van de meest toffe tripjes die ik ooit heb gemaakt. Wat kan ik nog meer zeggen?? IK WIL TERUG!!

   

Het kopen van ons eerste huis;

Ik kan me nog goed herinneren dat ik mijn vriendin in Marrakech vertelde dat Mars en ik erover nadachten om een huis te gaan kopen. Vanaf begin 2018 zijn we bezig geweest met het afstruinen van Funda. De huizenmarkt was gekkenhuis en weinig huizen waren echt naar onze wens. Een huis kopen is niet zomaar wat, maaaaar… In maart kochten wij dan toch echt ons eerste koophuis! In juni kregen we de sleutel dus we hadden nog even de tijd om onze verbouwing voor te bereiden.

 

Blog online & Leuke samenwerkingen;

Rond die tijd ging ook mijn blog online. Ik heb onze verhuizing via mijn blog bekend gemaakt en wat kreeg ik hier super veel leuke reacties op! Ik sloot me aan bij Social Connectors en had o.a. leuke samenwerkingen met Beterbed, IXXI en Blauwhoed. Ik merk dat ik het schrijven van blogs super leuk vind en wil daar in 2019 meer mee gaan doen! Ik heb nog genoeg met jullie te delen, helemaal na onze verbouwing!

  

Tijdelijk verhuizen en voorbereidingen;

De maanden daarop zijn we voornamelijk bezig geweest met de voorbereidingen op de verbouwing, het kopen van alle benodigdheden voor het huis en de vele bezoeken aan bouwmarkten en Ikea. In mei verliet ik mijn appartement en ging ik dus ook tijdelijk weer bij mijn ouders wonen. Dit was een drukke tijd waarin ik zowel bij mijn ouders, als bij mars als op mijn werk verbleef.

  
Broertje & Mars aan          Doei huis!                                 1 van de vele bezoekjes
het Leegruimen.

Weekendje Barcelona;

In mei ging ik samen met mijn vader een weekend naar Barcelona toe. 3 jaar geleden zijn wij samen naar Berlijn geweest en dit jaar gingen we dus naar Barcelona. Mijn moeder is niet zo van de tripjes dus ééns in de zoveel tijd gaat mijn vader met 1 van zijn kids een gezellig weekendje naar het buitenland, leuk he!? Gezellig cultuur snuiven, sushi en gebakjes eten, selfies maken en vooral gezellig quality timen!

  

Ons nieuwe huis;

Juni, de maand waarin wij de sleutel van ons huis kregen. Wat kijk ik terug op een geweldig, druk, stoffig, eindeloos, maar bovenal succesvol half jaar. We zijn tot nu toe een half jaar bezig geweest, maar wat hebben we al ontzettend veel gedaan! Ik ben zo trots op ons en met wat we hebben neergezet met heeel veel hulp van lieve mensen om ons heen! We hebben het afgelopen half jaar voornamelijk;

     
Veel gaatjes gevuld         Behang verwijderd      De keuken gesloopt
     
veel dozen uitgepakt    Heel veel hulp gehad!   Een mega mooie keuken
geplaatst.
     
De oude vloer                      Dit was ook een heeeel   &Zaten we geregeld
Eruit gesloopt                    leuk klusje…. NOT                onder het stof.
          
Soms zagen we het             Zo hebben we de 1e       En wasten we ons haar soms
niet meer zitten                   Weken afgewassen      in de wasbak….
      
Was dit onze wc              3 mnd geen douch…        de voortuin…
     
zonder mijn paps              Eigenlijk alles heeft
was het noooit zo           hij wel gemaakt/ in
mooi geworden                 elkaar gezet

plannen voor 2019;

En nu, eind december, zitten wij heerlijk te genieten in ons mooie huis. In 2019 willen wij de voor- en achtertuin gaan aanpakken en moeten er ook nog een aantal  klussen geklaard worden. De plinten moeten nog geplakt worden, de trappen moeten nog afgelakt worden,  er moeten nog lampen opgehangen worden en wat koofjes gemaakt. Kortom, we zijn nog niet helemaal klaar, maar het einde is wel al in zicht! Alles op zijn gemak en ondertussen genieten van het huis! Oh ennn.. ik wil ook nog heel graag een tripje naar Marrakech gaan maken!

     

      

Tot zover mijn 2018! Ik wens jullie alvast een hele goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2o19!

Veel liefs,

Kim

 

 

 

 

 

 

  

Vorige

Marrakech vibes in ons toilet

Volgende

Verliefd op Marrakech

  1. Esther

    Een mooi verhaal om trots op terug te kijken! En om weer positief verder te kunnen gaan.

  2. Wat een prachtige momenten!
    Ik hoop dat je zo kan blijven verder doen!

    Groetjes,
    Eline van Sukhi.nl

Geef een reactie

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén